Tel. +45 4422 8980

 nordic@novapor.com

Konstruktion og Arkitektur

NOVAPOR leverer til mange kunder indenfor byggeribranchen og løsninger til arkitekter. Med et bredt udvalg af skum kan der leveres materialer med optimal varmeisolering og tætningsegenskaber. Materialerne kan formes præcist og kan derfor monteres optimalt i bygninger.

NOVAPOR emballageløsninger og teknisk skum til byggeri og arkitektur

Konstruktionsarkitektur 3

EPS/XPS SKUM TIL FORSKALLING

De brugerdefinerede EPS/XPS skæring og konturprofiler fra NOVAPOR kan optimalt anvendes som sofistikeret forskalling, når standarden ikke tilbyder en løsning. Med et udvalg af tykkelser og kvaliteter kan forskallingen fremstilles, så den passer til strukturerne.

EVAZOTE® SOM EKSPANSIONSFUGE MATERIALE

NOVAPOR bearbejder materialer som foreksempel EVAZOTE®, som er et perfekt materiale til brug i byggeriet. EVAZOTE®'s ydeevne under gentagen kompression gør det til et perfekt materiale til at isolere og forbinde sportsgulve.

Materialet er modstandsdygtigt over for kemikalier som petroleumsprodukter og frostvæske. Materialet bruges også som ekspansionspude til fjernvarmerør. Det krydsbundet skum er ideel til at beskytte og isolere rørene.

Konstruktionsarkitektur 4

Øg effektiviteten gennem vores innovative løsninger

Konstruktionsarkitektur 36

KUNSTNERISKE ARKITEKTURFORMER

NOVAPOR-skum kan bruges til at skabe forskellige former og størrelser konturer . Som følge heraf er mange af vores materialer særligt populære blandt arkitekter, kunstnere og museer, der leder efter skræddersyede former. Afhængig af ønske og behov kan produkterne EPS eller PE eksempelvis benyttes til fremstilling af raffineret designs.

NOVAPOR

Innovation ligger i vores navn